Британський боксер приступив до активної фази підготовки до бою з українцем.

Чемпіон світу за версією IBF у суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа продовжує підготовку до бою з екс-чемпіоном - українцем Володимиром Кличком. Бій відбудеться 29 квітня в Лондоні на стадіоні "Уемблі" та збере на трибунах легендарної арени 90 тисяч глядачів.

Обидва боксери вже зосереджені на тренуваннях майбутнього поєдинку. Відпочивши в січні на святах, і Кличко, і Джошуа вирушили у свої тренувальні табори, щоб повністю вивчити один одного і набрати кондиції до чемпіонського бою.

Ентоні Джошуа опублікував відео своїх інтенсивних тренувань. Британець перед боєм з Кличком навіть тренує свою щелепу. В одному з вправ він прив'язав рушники до гир і піднімає їх зубами. Мабуть, для того, щоб щелепа витримала найсильніші удари українця.

Крім цього, Джошуа надів кисневу маску і повісив на себе датчики, які контролюють роботу його серця і дихання.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Більше цікавих спортивних новин на порталі GAMEBET.NEWS