Apple представила трейлер власного шоу Planet of the Apps про розробників додатків, яке є своєрідним аналогом "Голосу" та стане ексклюзивом для стрімінгового сервісу Apple Music.

Суддями в шоу стануть колишній соліст Black Eyed Peas will.i.am, актриси Гвінет Пелтроу і Джесіка Альба, а також підприємець Гері Вайнерчук.

Читайте також: Apple побила новий рекорд

Завданням учасників шоу буде зацікавити менш ніж за хвилину хоча б одного члена журі своєю розробкою. Автори, які зуміють це зробити, проходитимуть в наступний тур, де вони вже будуть боротись за великі грошові вкладення в свій проект.
Назва шоу - Planet of the Apps - перекладається як "Планета додатків". Це гра слів з назвою культового фільму "Планета мавп" (Planet of the Apes).

Як повідомляв сайт Знай.ua, компанія Apple вирішила збільшити свій вплив на медіа-ринку та створити власні фільми і телевізійні шоу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ https://t.me/znajua