Сьогодні виїзні весілля стали на стільки звичним явищем, що ними вже нікого не здивуєш. Молодим парам, які хочуть, щоб їхній найголовніший день виявився по-справжньому незабутнім, пропонуємо розглянути ці мальовничі місця, які визнано найромантичнішими для одруження.

Соляна шахта "Величка", Польща

В підземеллях соляної шахти "Величка" достатньо місця, щоб провести тут весілля від самої церемонії до урочистого прийому. Шахта, яка знаходиться на околиці Кракова і включена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, може вмістити весілля практично будь-яких масштабів. Церемонію можна провести в монументальній каплиці Святої Кінги або в більш затишній каплиці Святого Іоанна. Гості можуть зупинитися або в готелі Grand Sal Hotel, або в номерах, що знаходяться в 122 метрах під землею, відвідати спа-салон і спробувати відновлюючі соляні процедури. Місця для танців тут також достатньо.

Замок Бран, Румунія

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Багато наречених мріють вийти заміж в казковому палаці. Румунський замок Бран може стати таким місцем для романтичних наречених завдяки мальовничій старовинній архітектурі, величним фортечним стінам і прекрасним пейзажам навколо будівлі. Замок Бран був побудували в XIV столітті і був улюбленою резиденцією королеви Марії Румунської.

Однак, шанувальники фільмів жахів впізнають в ньому житло іншого представника знаті - графа Дракули. Вважається, що автор роману "Дракула" Брем Стокер як прототип будинку графа в Трансільванії взяв саме замок Бран.

Хоббітона в Матамата, Нова Зеландія

Крихітна ферма-анклав, яка стала тим самим Широм в кінотрилогії Пітера Джексона "Володар кілець", - ідеальне місце, щоб надіти своїй коханій каблучку на безіменний палець. Пари можуть одружитися в зелених садах Хоббітона, де доглянуті хоббичі нори передають атмосферу казкового Середзем'я. Можна влаштувати фуршет з канапе і шампанським прямо в саду або ж провести урочистий прийом в копії таверни "Зелений дракон", де подають меню з відповідними для хоббітів стравами: нашпиговане розмарином новозеландське ягня, окіст в гвоздиковій глазурі, а також десерти, які змусять блаженно посміхнутися навіть орка. В основному пари, які вибирають Хоббітон як місце для весілля, - віддані шанувальники "Володаря кілець". Але якщо ви хочете одружитись на тлі чарівних новозеландських пейзажів і при цьому ніколи не читали цей твір і не дивилися його екранізацію, то про це вас тут ніхто не запитає.

Будинок на дереві в Лох-Гойл, Шотландія

Навіть якщо ви досить байдужі до дерев і до природи, одружитися в будинку на дереві - дуже романтичний варіант. На території курорту The Lodge на березі прекрасного озера Лох-Гойл в Шотландії знаходиться будинок на дереві, досить просторий, щоб вмістити близько 20-24 гостей. Місце знаходиться в годині їзди від Глазго. Будинок тут стоїть з 1864 року.

У США є аналогічне місце - Treehouse Point в Фолл-Сіті, штат Вашингтон, всього за півгодини їзди від Сіетла. Група будиночків на деревах у вічнозеленому лісі вміщує до 16 осіб з ночівлею, а майданчик для урочистостей на вулиці розрахована на 80 гостей.

Підводна каплиця, Бора-Бора, Французька Полінезія

Якщо ваше уявлення про романтику вміщує в себе шолом для підводного занурення, вирушайте на південь Тихого океану, щоб одружитися в підводній каплиці. На дні блакитної лагуни молодят зустріне підводний полінезійський священик, який і проведе весільну церемонію. На глибині близько 4 метрів під водою наречений і наречена вимовлять клятву вірності, обмінятися обручками, підпишуть свідоцтво про шлюб і відобразять все це за допомогою підводного оператора.

Підземна печера в Корнуеллі, Англія

Глибоко під мирними сільськими пейзажами Корнуелли знаходиться підземне озеро, на березі якого при свічках можна провести найромантичнішу весільну церемонію в світі. Щоб насолодитися цим чудовим місцем, вам не знадобиться спелеологічне обладнання. Пари можуть потрапити сюди на веслових човнах.

Крижаний готель в Квебеку, Канада

Для тих, хто любить мультфільм "Холодне серце", немає кращого місця для весілля, ніж Hôtel de Glace в Квебеку. Єдине, що зігріває в крижаній каплиці, - це любов нареченого і нареченої, а також шампанське.