Сьогодні, в епоху соцмереж і різноманітних гаджетів люди щодня роблять просто неймовірну кількість фото. А в фото-блозі Instagram це вже перетворилось на ціле мистецтво. Представниці прекрасної статі намагаються дотягнутись у своїй майстерності до знімків, які постять різні інстаграм-зірки, і які їм здаються просто ідеальними.

Що ж ховається за кадрами без вад і що там – по той бік ідеального фото? Відповідь проста - нещасні чоловіки і бойфренди інстаграм-залежних дівчат. Це вони змушені кожні п'ять хвилин фотографувати своїх коханих, вивертаючись деколи для цього в неймовірні пози, роблячи все, щоб зловити необхідний ракурс.

У Facebook навіть з'явилася група, присвячена цим бідолахам, які ні перед чим не зупиняться, аби зробити коханій ідеальний кадр.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Інстаграмі посміялися над Джаредом Лето

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ https://t.me/znajua

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще