Нижня палата парламенту Канади підтримала ратифікацію Угоду про вільну торгівлю з Україною.

Про це в Twitter написав посол України в Канаді Андрій Шевченко. За словами посла, даний договір має набагато більше значення, ніж просто торгівля.

"Палата громад Канади ратифікувала Угоду про вільну торгівлю з Україною! Це більше, ніж торговий договір, - знак солідарності і підтримки", - йдеться в повідомленні Шевченко.

Читайте також: Канада прийматиме заробітчан замість біженців

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що канадська армія отримала нового керівника. Ним став онук українських емігрантів зі Стрия на Львівщині Пол Винник. Пол Винник має звання генерал-лейтенанта. Він навчався у Військовому коледжі Роял Роадса і Королівському військовому коледжі Канади. У 1986 році він вступив до лав військових інженерів. З 2012 року був заступником командувача армією Канади і главою командування військової розвідки Канади. У липні 2014 його призначили главою оборонної розвідки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ