У Києві літній чоловік звернувся за допомогою до поліцейських, щоб вони допомогли відшукати його домашнього улюбленця. Він загубив на вулицях міста свого коня.

Про це повідомляється "Київ оперативний". Заява про зникнення патрульні отримали на лінії "102". Він розповів правоохоронцям, що вигулював коня на житловому масиві Виноградар.

Читайте також: Поліцейський кінь вирішив "проїхатися" автобусом

Останній раз чоловік бачив тварину в районі Вітряних гір. Пропажу поліцейським вдалося знайти на вулиці Світлицького через 20 хвилин після того, як до них звернувся чоловік.

Як виявилося, це був маленький поні. Кінь був живий і здоровий, і спокійно прогулювався по вулиці. Патрульні зловили тварину і повернули її хазяїну.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, кінь влаштував справжній переполох в одному з дворів російського міста Череповець. Тварина розбила кілька автомобілів на парковці поблизу будинку. Як виявилося запряжений в сани кінь втік з іподрому. Візок відірвався, коли тварина почала трощити транспортні засоби.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ