У мережі опублікували перші фото дівчини, яку підозрюють у вбивстві старшого брата диктатора КНДР Кім Чен Ина Кім Чен Нама.

Знімки розмістило видання AsiaOne. Підозрювану затримала поліція Малайзії. Її зафіксували камери відеоспостереження на вулицях Куала Лумпура.

Читайте також: Затримано підозрювану у вбивстві брата Кім Чен Ина

Підозрювану затримали в аеропорту малазійського міста, де і вбили брата північнокорейського диктатора. Затриманою виявилась 20-річною громадянкою М'янми. В об'єктив камер потрапила жінка в футболці з написом "LOL" і в короткій синій спідниці.

Поліцейські припускають, що замах на Кім Чен Нама зробили дві жінки. За однією з версій слідства, одна з них накинули йому на голову тканину з отрутою. Поліція не виключає, що-Кім Чен Наму могли зробити укол з отруйною речовиною.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, брат північнокорейського диктатора Кім Чен Ина Кім Чен Нам просив пощадити його і членів своєї сім'ї. Він запевняв, що не претендує на владу в КНДР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ