Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко (64-4, 54 КО) розповів про свій майбутній бій з британцем Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

"Коли я вперше бився з Семюелем Пітером, його менеджер називав мене "ходячим мерцем", але, як бачите, цей мрець ходить вже дуже довго", - розповів Кличко виданню worldboxingnews.net.

"Я знаю, що майбутній бій викличе величезний ажіотаж. Я бився перед великою кількістю глядачів, але ніколи не виходив на ринг перед 90 тисяч уболівальниками. Коли я вперше бився в Лондоні, Джошуа було 10 років. З глузду з'їхати, як швидко летить час", - сказав Кличко.

Читайте також: Тренер Джеймс Алі Башир розповів про розставання з Усиком

Нагадаємо, поєдинок між Ентоні Джошуа і Володимиром Кличко відбудеться 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія). У бою Кличко - Джошуа на кону буде стоїть не лише пояс IBF, але і WBA.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, український боксер Макс Бурсак не підтвердив бій з Раміресом.