В одній зі шкіл міста Куп'янськ у Харківській області одночасно отруїлося дев'ять осіб.

Як повідомляє прес-служба правоохоронних органів у Харківській області, за 14 і 15 лютого в районне інфекційне відділення лікарні № 2 потрапило дев'ять осіб. У всіх один діагноз: кишкова інфекція і гострий ентероколіт, і всі скуштували страви у їдальні школи № 1.

Читайте також: У школі на Голосієво отруїлися першокласники

Відзначається, що медперсонал не повідомив прокуратуру про те, що до них один за одним приїжджають діти з отруєнням, а це вже прямий шлях до статті Кримінального Кодексу "Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей".

Цікаво, що винними у неналежному ставленні до здоров'я дітей правоохоронці вважають лікарів, що промовчали, а не працівників їдальні, через яких діти і потрапили до інфекційного відділення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у Києві в шкільній їдальні отруїлися семеро осіб.