Принциповий, судячи зі сторони, поєдинок для колишніх партнерів по Дніпру намічений на 22.05 в Салоніках на стадіоні Тумба.

Для вітчизняних футбольних шанувальників це буде чудова можливість подивитися в ділі наших земляків (якщо, звичайно, вони вийдуть на поле). Тим більше Євген Коноплянка переважно виступає за німецьку команду якраз в матчах Ліги Європи, де має непогані бомбардирські показники (в його активі два забитих м'ячі і одна голева передача). Шахов частіше за свого тезку з'являється на полі в складі ПАОКа, а нещодавно відзначився дебютним голом за кіпрську команду в чемпіонаті цієї країни.

Читайте також: Сельта – Шахтар: анонс матчу Ліги Європи

До речі, в прямому ефірі матч ПАОК – Шальке не передбачений на українських телеканалах. Футбол 1 покаже цю гру в записі, а в лайві – поєдинок Манчестер Юнайтед – Сент-Етьєн, де один проти одного зустрінуться рідні брати Поль і Флорентін Погба.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, де можна подивитися матч Сельта - Шахтар.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще