Відомий голлівудський актор Кіану Рівз зізнався, що ніколи більше не матиме дітей.

У березні журнал Esquire випустить номер з ним на обкладинці, актор погодився дати інтерв'ю. Журналіст запитав Кіану про плани на майбутнє і не забув про особисте життя, запитавши, чи не збирається він стати розсудливим, створити сім'ю і завести дітей?

Читайте також: Кіану Рівз поїде до Сибіру за коханою Катею

Рівз відповів однозначно: "Занадто пізно. Все скінчено. Мені 52, і я не збираюся ставати батьком". Тоді журналіст спробував переконати актора різними прикладами, які говорять, що ще зовсім не пізно: інтерв'юер згадала про Міка Джагерра, якому вже стукнуло 73, проте в грудні 2016 у нього народився син. Але Кіану це не тільки не переконало, але навіть не викликало якихось емоцій.

Це можна пояснити особистою подвійною драмою в житті актора: у 1999 році вони з акторкою Дженніфер Сайм чекали на дівчинку, проте їй не судилося зробити в цьому світі жодного вдиху. Через рік після трагедії Дженніфер загинула в автокатастрофі, і з тих пір Кіану так і не знайшов свого щастя.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, які фотографії Рівза з'являться на сторінках березневого номера Esquire.