На сьогоднішньому засіданні КДК ФФУ дискваліфікував 12 колишніх гравців молодіжних команд Металіста, інформує Футбол 24.

Хлопці отримали покарання від шести місяців до трьох років відсторонення від футболу. Для організаторів договірних матчів також передбачена умовна довічна дискваліфікація.

Читайте також: ФІФА підтримає заявку 2-4 країн на спільне проведення Чемпіонату світу-2026

Дискваліфіковані Максим Авер'янов, Микита Безклубюк, Богдан Бойчук, Данило Ключка, Руслан Ковток, Євген Малик, Олександр Медведєв, Ремзі Рамазанов, Сергій Сизий, Дмитро Скаржинський, Даніїл Соломаха, Денис Ткаченко. Хто яке покарання отримав, стане відомо пізніше, після того, як всі футболісти отримають рішення Комітету.

Щодо двох гравців Металіста - Дениса Дьякова та Назара Малиновського рішення поки не прийнято. Також відкладено рішення щодо всіх 12 гравців Зорі. На засідання КДК ФФУ запрошував 26 футболістів, прийшли лише двоє - Денис Дьяков (Металіст) і Сергій Романов (Зоря).

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що сьогодні може відбутися зустріч старих знайомих по Дніпру - в рамках Ліги Європи ПАОК Шахова приймає Шальке Коноплянки.