Центровий Фінікса Олексій Лень ризикує пропустити майбутній чемпіонат Європи, оскільки стає обмежено вільним агентом в НБА. Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський розповів про хід переговорів з Олексієм щодо участі гравця в Євробаскеті-2017.

"З Ленєм ми вже спілкуємося два роки. Без нього не буде тієї збірної, яку б хотіли бачити українці. В цьому році у нього проблеми з контрактом і ми відчуваємо, що якщо все буде вирішено до чемпіонату Європи, то він буде грати – 100%. Якщо ситуація не вирішиться, то ми його можемо в цьому році не побачити, а в наступному році, впевнений, він буде грати", — цитує Михайла Бродського сайт телеканалу XSPORT.

Читайте також: У топ-поєдинку Донбас переміг Кременчук

Разом з тим, за словами функціонера, поки немає ніякої визначеності в питанні приїзду в збірну натуралізованого Україною плеймейкера Юджина Джетера.

"Тренер, як я бачу, більше не хоче грати з Джеромом Рендл. А ось з Джетером ми ведемо переговори і сподіваємося, що він заграє, адже він майже українець і він може добре грати. До кінця березня ми чекаємо від нього відповіді", — розповів Бродський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В основному раунді чемпіонату Європи з баскетболу, стартує 31 серпня 2017-го, збірна України зіграє з командами Ізраїлю, Литви, Грузії, Італії та Німеччини.
Нагадуємо, портал Знай.ua повідомляв, що, за словами спаринг-партнера Джошуа, Ентоні виграє майбутній бій.