Російські футбольні хулігани пообіцяли англійським фанатам, що вони з 100-процентною гарантією стануть їхньою ціллю під час чемпіонату світу з футболу 2018 року в Росії, пише Guardian.

Газета уточнює, що такі заяви російські вболівальники зробили в інтерв'ю для документального фільму "Армія російських хуліганів" (Russia's Hooligan Army), який вийде на телеканалі Бі-бі-сі 2 в четвер увечері. У фільмі також є кадри, на яких молоді люди беруть участь в спеціально організованих бійках з уболівальниками команд суперників, щоб підготуватися до ЧС-2018.

Читайте також: Український клуб можуть декомунізувати

Один з учасників інтерв'ю на ім'я Денис, який очолював навколофутбольне об'єднання вболівальників Orel Butchers, які брали участь у заворушеннях в Марселі під час чемпіонату Європи, пообіцяв, що англійські вболівальники неминуче знову піддадуться насильству, якщо приїдуть до Росії. "Вони можуть приїхати, і ми побачимо. Очевидно, що хто-небудь щось зробить, це 100 відсотків", - сказав він.

Інший вболівальник з Ростова заявив Бі-бі-сі, що для когось ЧС-2018 буде святом футболу, а для кого-то - фестивалем насильства. Він також додав, що англійські фанати стають мішенню російських хуліганів через своє минуле. "Природно, наші опоненти англійці, тому що вони предки хуліганства і ми їх завжди чекаємо", - додав він. Відзначимо, 11 червня 2006 року на ЄВРО-2016, в день матчу Росія - Англія, в Марселі спалахнули заворушення за участю англійських і російських фанатів, у результаті чого один з уболівальників збірної Англії через отримані травми спочив.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, де дивитися матч Сельта - Шахтар.