Софія Ротару, Віра Брежнєва, Таїсія Повалій і Наташа Корольова привітають російських "захисників вітчизни" з їхнім святом.

Стало відомо, хто з українських співачок поїде до Росії вітати окупантів, які вбивають наших воїнів на Донбасі, з їхнім святом.

22 лютого в Москві відбудеться концерт "Про що співають чоловіки", приурочений до російського Дня захисника Вітчизни. Як пояснюють організатори заходу, шоу об'єднає це свято та Міжнародний жіночий день. За задумом, артисти-чоловіки виконають "жіночі пісні", а співачкам дістануться "чоловічі композиції".

У списку спеціальних гостей російського шоу значаться Софія Ротару, Тамара Гвердцителі, Глюкоза, Віра Брежнєва, A'Studio, Наташа Корольова і Таїсія Повалій.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Служба безпеки України заборонила співачці Наташі Корольовій в'їжджати в Україну протягом п'яти років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ