Гучна заява помічника глави українського МНС Зоряна Шкіряка про те, що він має намір ініціювати заборону на роботу російських соціальних мереж на території України, викликало бурю емоцій в цих самих соціальних мережах.

Цікаво, що більшість користувачів вкрай негативно оцінює можливість проведення подібної "реформи", а деякі і зовсім впевнені, що забороняти потрібно не соцмережі, а самого Шкіряка. Не обійшлося і без порівнянь з сумно відомої Яровою - іконою сучасної цензури в інтернеті.

Читайте також: Зухвалість Шкіряка обурила українців

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Деякі з користувачів, втім, резонно зауважили, що соціальні мережі потрібно не забороняти, а, навпаки, активно використовувати для боротьби з Росією і проросійської пропагандою, інші ж запропонували заборонити куди більш радикальні явища в ЗМІ - наприклад, Russia Today.

Знай.ua нагадує, що Зорян Шкіряк на брифінгу київської нацполіціі пообіцяв незабаром ініціювати введення заборони на роботу російських соцмереж в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В TELEGRAM