7-річна дівчинка з британського міста Херефорд Хлоя Бріджуотер написала зворушливого листа в компанію Google з проханням взяти її на роботу, а у відповідь отримала особисте послання від керівника компанії.

Про це повідомляє видання Іndependent. Семирічну Хлою надихнув на такий лист батько. Якось він сказав дочці, що вважає Google ідеальним місцем роботи і показав фотографії з яскравого офісу корпорації. Дівчинку вразило, що співробітники Google в робочий час можуть повалятися на кріслах-мішках, покататися на гірках або зайнятися настільними іграми.

У своєму листі до Google дівчинка написала, що дуже любить роботів і комп'ютери, займається плаванням, отримує похвалу від вчителів, а в майбутньому хотіла б отримати місце в корпорації.

Через деякий час їй прийшла відповідь від гендиректора корпорації Сундара Пічаї, який подякував Хлої за лист. "Я радий, що тобі подобаються комп'ютери і роботи, і сподіваюся, що ти продовжиш вивчати технології", - написав Пічаї.

Гендиректор Google також написав дівчинці, що якщо вона буде наполегливо працювати і йти за своїми мріями, то їй підкориться не тільки Google, але й Олімпійські ігри.

"Сподіваюся отримати твою заяву про прийом на роботу після того, як ти закінчиш школу!" - такими словами закінчив лист Пічаї.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За словами батька Хлої, відповідь Пічаї надихнув дівчинку на ще більш старанне навчання. Він сподівається, що ця історія допоможе дочці повернути впевненість у собі після того, як кілька років тому її збила машина.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Google підготувала прорив в індустрії моди. Компанія Google спільно з Ivyrevel (бренд, що належить популярній марці H&M) розробила модель вечірнього плаття, яке адаптується індивідуально під кожну дівчину.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ