Представники соціальної мережі "Вконтакті" відреагували на пропозицію радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка заборонити в Україні соцмережі.

Про це повідомляє "Інформатор". Керівник комунікацій VK по Україні Владислав Леготкін неохоче говорив про ініціативу радника. Він пояснив, що будь-чиї ідеї та пропозиції вважають за краще не коментувати.

Читайте також: Соціальна мережа "Вконтакті" здає своїх користувачів спецслужбам

Прес-секретар запевнив, що соцмережа чітко слідує українському законодавству і дотримується всіх норм. "Вконтакті", за його словами, ніколи не вдавалася до цензури і, тим більше, не обмежувала свободу користувачів. У соцмережі лише борються з шахрайством і поширенням порнографії.

"ВКонтакті як майданчик для спілкування був і залишається в стороні від політики, тому і претензій до нас з приводу цього просто бути не може", - підсумував Леготкін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Представники соцмережі "Однокласники" поки ніяк не відреагували на пропозицію Шкіряка.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк замахнувся на роботу соцмереж в Україні. Він заявив, що "Вконтакті" і "Однокласники" контролюються російськими спецслужбами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ