Головний тренер Волині, він же голова Федерації футболу Волинської області став фігурантом скандалу.

Член Виконкому ФФУ Олександр Жуматій звинуватив Віталія Вікторовича у свідомому зловживанні службовими повноваженнями. "Є підозра, що керівництво обласної федерації в особі її голови Віталія Кварцяного вдалося до нецільового використання коштів організації", - цитує Жуматія Depo.Львів.

Читайте також: Хулігани Росії обіцяють фестиваль насильства на ЧС-2018

"Ми попросили ФФУ втрутитися. Щиро сподіваємося, що керівництво Федерації футболу України вплине на хід подій з управління Кварцяним громадською футбольною організацією області", — зазначив чиновник.

Раніше повідомлялося, що луцька Волинь може бути оштрафована через борги перед колишнім гравцем Сашею Стевичем. Сербський півзахисник так і не отримав 70 тисяч доларів, які клуб обіцяв виплатити йому ще влітку, коли погашав всі борги, щоб залишитися у Прем'єр-лізі і отримати лиценцию від Федерації футболу України. Начебто санкції від УЄФА були відкладені, і клуб повинен був знайти компроміс зі Стевичем і не погасити заборгованність, інакше залишиться без дев'яти очок. Однак, чим вирішилася ця ситуація, достеменно невідомо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що український клуб можуть декомунізувати.