Останнім часом розкутих зірок захлеснув новий сексуальний тренд під назвою Underboob - саме так називається нижня частина жіночих грудей.

В чому полягає тренд "Underboob"? Це знімок, зроблений професійним фотографом, або селфі, на якому оголені груди визирають знизу з-під вбрання – короткої маєчки чи топіка.

Underboob став однією зі свіжих міжнародних тенденцій в соціальних мережах. Піддавшись їй, жінки зі всіх куточків світу виставляють в мережу свої фото з оголеними Underboob. Часто це дуже хвилюючі знімки.

А на визнаних зірках все це виглядає вкрай сексуально.

Як повідомляв сайт Знай.ua, американська фотомодель, акторка та співачка Періс Хілтон вирішила зробити собі нові, більші груди. Періс пройшлась по подіуму, виставивши на показ нижню частину своїх оновлених грудей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ