Наступний бій українця Олександра Усика запланований на 18 березня. Поки що офіційно ім'я суперника чемпіона WBO ще не називали, проте практично напевно їм стане американець Майкл Хантер-молодший (12-0, 8 КО). Підтвердив цю інформацію і сам Олександр.

"Наступний суперник, наскільки мені відомо, Майкл Хантер", - повідомив Усик під час прямого ефіру на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Ломаченко – найкращий в своєму дивізіоні

Крім цього, українець додав, що підготовку до поєдинку буде проводити в Америці, а остаточне рішення по наступному бою, - дата і суперник, - повинно бути прийнято вже в найближчу неділю.

Не оминув стороною Олександр і тему уніфікації. "Я хочу зустрітися з усіма хлопцями, у кого є чемпіонські пояси", - сказав українець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зокрема, одним з найближчих суперників Усика з числа чемпіонів світу називають володаря поясу IBF Мурата Гассієва. Однак Олександр визнає, що організація такого масштабного події пов'язана з масою труднощів, адже далеко не з усіма найсильнішими суперниками виходить знайти спільний знаменник в переговорах.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що Кличко та Джошуа зійшлися у битві поглядів.