Популярний американський сітком "Теорія великого вибуху" може скоро повернутися на екрани: фанати зможуть побачити ще два нових сезони.

За інформацією The Hollywood Reporter, акторам платитимуть 1 мільйон доларів за кожну серію.

Читайте також: Улюблений персонаж "Теорії великого вибуху" отримав свій серіал

Представники компаній Television, CBS і Warner Bros відмовилися давати будь-які коментарі.

Серіал "Теорія великого вибуху" вийшов на екрани 24 вересня 2007 року. Головні герої - четверо друзів, Шелдон Купер, Леонард Хофстедтер, Говард Воловіц і Раджеш Кутраппалі. Вони молоді вчені, які більшу частину часу проводять разом. У них є симпатична сусідка Пенні, яка працює в ресторані і мріє стати акторкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Серіал знімається перед справжньою публікою Warner Bros. Television і Chuck Lorre Productions. Сьогодні на екрани вже вийшло 10 сезонів, в лютому 2017 творці серіалу, Білл Преді і Чак Лоррі, заявили про те, що в світ вийде ще 2 сезони, які стануть останніми.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що одна з серій "Теорії" не пройшла цензуру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ