Правоохоронці Південної Кореї заарештували голову корпорації Samsung Лі Чже Єна через його причетність до корупційного скандалу державного масштабу. У зв'язку з цим, акції технологічного гіганта почали стрімко падати.

Станом на сьогоднішній ранок, акції Samsung знизились на 1,21% у порівнянні з показниками на момент закриття торгів. При цьому ще раніше, вартість цінних паперів корейської компанії впала на 3,2%.

Читайте також: Глава Samsung влип у серйозний корупційний скандал

Зазначимо, що сьогодні Лі Чже Єн опинився за ґратами. Його звинувачують у переказі близько 18 млн доларів на рахунки некомерційного фонду, яким керувала подруга президента Південної Кореї Чхве Сун Сіль. В обмін Samsung отримував пільги з боку держави.

Нагадаємо, у Південній Кореї розгорівся найбільший корупційний скандал через діяльність президента Пак Кин Хє та її оточення. Вони під виглядом благодійних організацій виманили у сотні компаній мільйони доларів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", до кінця цього місяця правоохоронці планують закінчити слідство щодо діяльності голови Samsung Лі Чже Єна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ