Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко виявився психічно неврівноваженою особою – такий висновок після обстеження свого часу зробили харківські медики.

Відповідний документ із висновком фахівців опублікували OdessaNews на сторінці у Twitter.

Виявилося, що сім років тому він перебував на стаціонарному лікуванні в одній із місцевих психіатричних клінік. Після тривалих експертиз побоювання спеціалістів щодо його стану підтвердилися: йому офіційно встановили інвалідність третьої групи.

Читайте також: Захарченко вибухнув погрозами і порадив українцям "готуватися"

Таке рішення пов'язано і з тим, що у "куратора" терористів помітили небезпечні для оточуючих розлади психіки, які стрімко прогресували.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відповідний документ тривалий час був у архівах, тому про його існування знали хіба що працівники медичного закладу.

Посилаючись на вимоги, передбачені прокуратурою та законодавством, Захарченку приписали тривалий курс реабілітації у зв'язку з тим, що він є "небезпечним для суспільства".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що за смерть терориста Гіві збирається помститися ватажок бойовиків Захарченко – відповідну заяву він зробив одразу після закінчення церемонії поховання ватажка бандформування "Сомалі".

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ