Молодий форвард Аякса Юстін Клюйверт вчора дебютував в Лізі Європи УЄФА в першому матчі 1/16 фіналу проти Легії (0: 0).
Син легендарного голландського форварда Патріка Клюйверт вийшов на поле в 17-річному віці, проте його дебют в єврокубках навряд чи можна назвати успішним, зазначає Sport Arena.

Читайте також: Ібрагімович номінований на звання кращого гравця тижня Ліги Європи

Юстін Клюйверт на 73-й хвилині замінив Бертрана Траоре, проте провів на полі всього 13 хвилин і на 86-й в результаті зворотного заміни був змінений на Хайко Вестерманн. Таке рішення тренерського штабу Аякса було викликано не слабкою грою Клюйверт, який толком і не встиг увійти в гру, а видаленням Кенні Тете, яке сталося на 84-й хвилині через другий в матчі жовтої картки, отриманої захисником. Чи не бажаючи ризикувати результатом гри, тренери Аякса вирішили змінити Клюйверт на захисника Вестерманна.

Юстін Клюйверт в нинішньому сезоні почав потрапляти в основу Аякса, провівши за неї вже 5 матчів в чемпіонаті Нідерландів.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що арбітр матчу Ліги Європи не побачив чистий гол Аякса.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще