У "Всевеликому Війську Донському" вважають, що колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров в майбутньому стане президентом України.

Про це розповів у Facebook народний депутат, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Читайте також: У Путіна зазіхнули на нові землі

За його словами, на початку лютого відбулися збори представництва "війська", на якому були "отамани", представники "ЛДНР", представники ФСБ, а також Микола Азаров. В ході засідання його і назвали "майбутнім президентом України".

Крім того, на зібранні обговорювалася необхідність прискорити створення "Козачої національної гвардії", яка почне працювати на Донбасі незалежно від "ЛДНР".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відзначається, що на 23 лютого запланований візит ватажка "козаків" Козіцина в Кремль. Він збирається представити там доповідь про готовність "гвардії" до бойових дій, а також сподівається отримати наказ про залучення на Донбасі.

Як додав Тимчук, на даний момент в "ЛДНР" вже прибули близько 300 "козаків" з "гвардії".

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Российско-террористические войска на Донбассе в ходе...

Posted by Dmitry Tymchuk on Thursday, 16 February 2017

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у Новоазовськ в кінці січня прибуло близько 200 солдатів Національної гвардії РФ з Бурятії.

З моменту перекидання різко зросла кількість скарг від мирних жителів на повсюдні знущання бурятських найманців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ