Теледіва та світська левиця Кім Кардашьян, котра зовсім недавно показала всім секрет своєї тонкої талії, епатувала прихильників знову.

Цього разу зірка вирішила кардинально змінити імідж і перетворилася з брюнетки з довгим волоссям у підстрижену блондинку. Тепер волосся Кім ледве дістає до плечей.

Відповідний знімок дружина репера Каньє Веста виклала на своїй сторінці в соціальній мережі.

До такого кроку 36-річну зірку Instagram підштовхнула майбутня вечірка з нагоди дня народження "колеги по цеху" Періс Хілтон.

Читайте також: Кім Кардашьян побила селфі-рекорд

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"З днем ​​народження, Періс Хілтон! Не можу дочекатися, щоб відсвяткувати цю подію з тобою зовсім скоро", – написала Кім Кардашьян у своєму мікроблозі Twitter.

Новмй вигляд знаменитої американки неабияк здивував її фанатів. І якщо одні в захваті від метаморфоз і не поскупилися на компліменти, то інші зазначили, що з природним кольором волосся жінка виглядає набагато красивішою.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно Кім похизувалася новими фото з відпочинку.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ.