Півднем штату Каліфорнія пройшовся один з найпотужніших ураганів за останні кілька років "Люцифер". У мережі з'явились відео із жахливими наслідками цього стихійного лиха.

За добу у деяких районах штату випала рекордна кількість опадів. Рясний дощ зі снігом супроводжувались сильним вітром до 121 км/год. Таке аномальне явище зафіксували у Лос-Анджелесі.

Читайте також: Опубліковано відео руйнівного урагану Люцифер

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наразі без світла залишились близько 60 тисяч людей. Поліція, лікарі та рятувальники працюють в екстреному режимі та ліквідовують наслідки лиха. За останніми даними, загинули четверо осіб.

Зазначимо, що ураган "Люцифер" став одним з найпотужніших, який обрушився на Каліфорнію з осені 1995 року. Загалом, цієї зими у штаті спостерігається рекордна кількість опадів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", одного з мешканців Каліфорнії вбило струмом під час урагану.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ