У Парижі невідомі пограбували квартиру площею 200 квадратних метрів, яка належить саудівській родині бен Ладенів. З приміщення винесли сейф, який виявився порожнім.

За інформацією французьких ЗМІ, про пограбування повідомили у п'ятницю, але коли точно воно сталося, невідомо. Грабіжники потрапили до квартири через дах, коли власників не було вдома. Можна припустити, що злочинці були засмучені, адже у вкраденому сейфі нічого не зберігали.

Читайте також: Син бен Ладена потрапив до чорного списку терористів США

Поліція розпочала розслідування інциденту. Зазначається, що жодних зв'язків цієї родини бен Ладенів, в тому числі споріднених, із екс-лідером "Аль-Каїди" Осамою бен Ладеном не знайшли.

Навесні 2011 року американські військові вбили Осаму бен Ладена пострілом у голову, виконуючи операцію у Пакистані за наказом президента Барака Обами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", брат терориста бен Ладена живе у Шотландії та заробляє на оренді елітної нерухомості.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ