Українки Еліна Світоліна і Катерина Бондаренко не змогли подолати стартовий раунд парного турніру категорії Premier 5 в Дубаї, поступившись румунсько-російській парі Ірина-Камелія Бігу-Дарья Касаткіна з рахунком 7:5, 6:7 (3), 6:10, інформує Хsport.

За час матчу, який тривав 1 годину 51 хвилину, Світоліна і Бондаренко не виконали жодного ейса, допустили 5 подвійних помилок і реалізували 4 з 11 брейк-поінтів. Бігу і Касаткіна у звітному поєдинку 4 рази подали навиліт, двічі помилилися при введенні м'яча в гру і тричі взяли подачу українок.

Читайте також: Заключну гонку чемпіонату світу з біатлону виграв німець

Зазначимо, що у парному розряді також продовжують боротьбу сестри Кіченок і Ольга Савчук у парі з румункою Ралукою Олару, але їх поєдинки відбудуться вже у понеділок, 20 лютого.

В одиночному розряді Світоліна почне виступ з другого кола, а Леся Цуренко та Катерина Бондаренко – з першого.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що Музичук вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу з шахів.