Півзахисник Сент-Трюйдена Роман Безус нарешті зіграв у чемпіонаті Бельгії — через два місяці з моменту останнього виходу на поле.

Перед цим він потрапляв до складу Сент-Трюйдена в бельгійській першості 10 грудня (14 грудня український півзахисник, який раніше виступав за Динамо, Ворсклу і Дніпро, ще зіграв у Кубку Бельгії).

Читайте також: Шовковський пропонує всім переходити на українську мову

Сьогодні, 18 лютого, він вийшов на заміну у виїзній грі з Зюльте-Варегемом, в якій його команда зазнала крупної поразки з рахунком 1:4.

Безус вийшов на 75-й хвилині за рахунку 1:2. Це 16-й матч українця в чемпіонаті Бельгії цього сезону (зіграно 27 турів). Його команда посідає 3-е місце з кінця, Зюльте-Варегем — навпаки, йде третім з початку, інформує dynamo.kiev.ua.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, які зарплати в українській прем'єр-лізі.