Українського військовослужбовця Юрія Старова, який служив у батальйоні "Київська Русь", затримали німецькі поліцейські в аеропорту Мюнхена.

В ефірі Еспресо.TV про це розповів адвокат Олег Березюк. За його словами, Старов їхав на виставку парашутної техніки в США, в Мюнхені він робив пересадку.

"Він перебуває в камері попереднього ув'язнення. Наш Інтерпол, хоча ми не визнаємо рішення судів окупованого Криму, чомусь оголосив його в розшук. Ми звернулися в наше консульство, яке рішення прийме німецька сторона, поки не знаємо", - пояснив ситуацію юрист.

Читайте також: Військові розповіли про "перспективи" бойовика Прилєпіна

Також він зазначив, що раніше затриманий очолював в Феодосії підприємство з пошиття парашутів, після окупанти порушили проти нього справу. Незрозуміло чому, наш Інтерпол оголосив Старова в розшук.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що підрозділ, який виконує бойові завдання в Херсонській області, на кордоні з окупованим Росією Кримом, намагалися атакувати представники незаконного збройного формування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ