Біатлоніст Віталій Кільчицький не потрапив в заявку збірної України на чемпіонат світу і відпочиває у Львові, смакуючи пиво, повідомляє Depo.Сектор.

"Зайшов до друга пивовара", - підписав фото спортсмен.

Читайте також: Коноплянка втратив довіру керманича Шальке

28-річний український біатлоніст Кільчицький - багаторазовий призер Чемпіонату світу серед юніорів та Всесвітньої зимової Універсіади. Член збірної України. Виступав за другу команду на Кубку IBU. У розіграші Кубка світу провів кілька гонок в сезонах-2009/10 та 2010/11.

Знову повернувся до основної команди на етапи Кубка світу через три роки у сезоні-2013/14. Тоді всі провідні українські біатлоністи поїхали на підготовку до Олімпіади, а на етапі виступав найближчий резерв. Кільчицький зумів оновити свій особистий рекорд у Кубку світу. Він посів 35-е місце в спринті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що українки не подолали перше коло парного турніру в Дубаї.