Український легіонер Дармштадта Артем Федецький не зміг допомогти своїй команді здобути очки у матчі 21-го туру бундесліги проти Хоффенхайма (0:2).

Федецький потрапив у стартовий склад і відіграв до фінального свистка. Відзначитися результативними діями йому не вдалося.

Читайте також: Коноплянка втратив довіру керманича Шальке

В голах, пропущених Дармштадтом, прямої вини захисника збірної України не було. У випадку з першим взяттям воріт провалився центр оборони Лілій. Пенальті в кінцівці матчу заробив Хаміт Алтинтоп.

Всього за матч Федецький двічі успішно пішов у відбір, один раз виграв верхову дуель, один раз добре пішов у дриблінг. Точність його пасів склала 68 відсотків.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

31-річний захисник перейшов у Дармштадт влітку минулого року на правах вільного агента з Дніпра. Ця гра стала для нього 11-ю в бундеслізі. Голами або результативними передачами він ще не відрізнявся. Зате заслужив на схвальні відгуки після перемоги над дортмундською Борусією.

Український хавбек Дармштадта Денис Олійник, який днями відновив тренування після травми коліна, у заявку на матч не потрапив. Те ж саме стосується і нашого воротаря Ігоря Березовського.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що український легіонер вперше за два місяці зіграв у чемпіонаті Бельгії.