Салонні обгортання або в домашніх умовах роблять справжні дива. У наш час це одна з найпоширеніших процедур, яка призводить тіло в порядок. Відновити пружність шкіри, позбавитися від целюліту, повернути їй колишню молодість і отримати струнке тіло можна за допомогою процедур обгортання.

Разом з порталом "Знай.ua", розглянемо види обгортань, їх вплив на тіло і організм.

Читайте також: Шахтар заплатив понад 426 млн грн податків у 2016 році

Обгортання діляться на дві групи: холодні та гарячі. Гарячі розширюють судини, а холодні навпаки-звужують їх. При гарячих обгортаннях слід бути акуратним, так як з певними захворюваннями їх категорично заборонено застосовувати. При запаленні внутрішніх органів, порушенні кровообігу, гіпертонії краще утриматися від гарячого обгортання або спочатку проконсультуватися з лікарем. Гарячі обгортання дуже ефективні. На тіло наноситься лікувальна суміш, обертається плівкою і для створення ефекту сауни тіло накривається термо ковдрою.

Якщо ви робите цю процедуру вдома, то краще накриватися старою ковдрою, так як суміш буде бруднити пастельну білизну. Гаряче обгортання застосовується на все тіло, від шиї до ступень. Можна захоплювати тільки проблемні ділянки тіла, але якщо мета процедури омолодити все тіло, тоді потрібно наносити суміш і обтягувати все тіло плівкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обгортання самі по собі відмінно виводять токсини з організму, холодна або гаряча процедура - це не має значення, під плівкою тіло потіє, розкриваються пори і виводять шкідливі накопичені токсини назовні.

Щоб почати процедуру для потрібно очистити шкіру тіла від старих клітин. Для цього краще використовувати скраб. Якщо процедура проходить в салоні, вам не потрібно замислюватися про такі дрібниці. Спеціаліст зробить все за вас. Але якщо ви робите це вдома, тоді за допомогою скрабу і масажних рухів можна очистити шкіру тіла. Потім нанести вже готову суміш, яка продається в косметичних магазинах або зробити своїми руками. Наприклад, мелену каву, дрібно мелена морська сіль в поєднанні зі сметаною. Можна використовувати мед або водоростеві маски для нанесення на шкіру під плівку. Грязьові, шоколадні, фруктові і винні маски часто використовуються при обгортанні. Ефірні масла при обгортанні дають хороший ефект пружності і омолодження, але масло спочатку потрібно розвести невеликою кількістю води, щоб знизити сильну концентрацію масла, яка може обпекти шкіру.

Холодні обгортання мають таку ж систему виконання, як і гарячі, але при холодному не потрібно ховатися ковдрою. Суміші і маски при холодних обгортаннях використовуються такі, як і для гарячих.

При обгортаннях краще утриматися від фізичних навантажень. Процедура в середньому займає 2-3 години. В цей час краще залишити тіло в спокій, почитати книгу або подивитися гарний фільм. Обгортання піднімає настрій, так як тіло проходить процедуру відновлення. Сама процедура не складна і не вимагає багато зусиль, але кінцевий результат просто чудовий.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що зміна раціону, дієта і харчування при сухій шкірі принесуть результати набагато швидше і ефективніше, ніж будь-який косметичний засіб.