Постпред Росії при ООН Віталій Чуркін помер по божому промислу.

Про це заявив військовий прокурор України Анатолій Матіос, передає "112 Україна".

"Що робити, коли в короткий період історичного часу, не може швидко настати справедливість невідворотності покарання? Вступають тоді інші процеси", - заявив Матіос.

За його словами, душа Чуркіна літає в тих місцях, де він того заслужив. Матіос вважає, після смерті той спостерігає за розгромленим Донбасом, сльозами та за "процвітанням" анексованого Криму. Матіос зазначив, що вступили потойбічні сили, які подали знаки. До них відносяться смерті бойовиків (ліфт і вогонь) або ж постпреда за день до дня народження. Військовий прокурор вважає, що за Божим промислом Україна не знаходиться один на один з ворогом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Чуркін помер 20 лютого через проблем з серцем. У США вважають підозрілою подібну причину смерті. Тому що всі раптові смерті діячів, які знали що-небудь про справу, пов'язану з розслідуванням участі РФ в американських виборах, є сумнівними.