В Одесі українські спецслужби затримали солдата-контрактника, який хотів привезти на Майдан 12 автоматів АК і гвинтівку СВД.

Про це в Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Як говориться в повідомленні, солдат замовив і зони АТО і купив зброю, щоб роздати його прихильникам так званої Одеської народної республіки. Після в ході допиту силовики з'ясували, що військовослужбовець хотів привезти автомати на Майдан до Києва.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що СБУ виклала в мережу переговори сепаратистів на Донбасі з російськими кураторами. Як говориться в опублікованому матеріалі, мова йде про новий Майдан. При цьому активність сепаратисти почнуть 20-23 лютого. Запис опублікували на офіційному акаунті спецслужби на YouTube.

Крім того, Учасників Революції гідності на Майдані розстрілювали іноземні снайпери з країн, що входять до складу НАТО. Про це сказав колишній прем'єр-міністр часів Януковича Микола Азаров в Facebook. Він зазначив, що за активістам вели вогонь міжнародні групи снайперів, а не спецпідрозділ "Беркут".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще