"Вчорашня заява глави СБУ Василя Грицака про те, що координатором в регіонах, які здійснюють протиправну діяльність, мета якої -" прихована федералізація ", є" колишній член "Українського вибору" пан Золотарьов ", - це чистої води інсинуація. Ми уповноважені заявити: вищевказана особа ніколи не перебувала в рядах нашого Руху, не була його активістом і апріорі не могло вести ніяких переговорів або координувати дії від імені "Українського вибору". Така заява опублікована на сайті Руху.

У виконкомі організації наголосили: громадський рух "Український вибір - Право народу" не підтримує жодних стосунків і з перерахованими главою СБУ громадськими організаціями, не підписував з ними договорів про співпрацю і не вели спільну діяльність.

"Для співробітників СБУ встановити цей факт не представляло ніяких труднощів. Залишається припустити, що або главу СБУ, який зробив таку заяву, ввели в оману, або звинувачення на адресу "Українського вибору - Права народу" є продовженням кампанії по дискредитації нашого Руху ", - припускають в русі.

У виконкомі організації також нагадали, що "Український вибір" відстоює ідею федеративного устрою України відкрито, в рамках правового поля України, виключно в інтересах країни і народу.

"... Оскільки ми переконані: в нинішніх умовах це єдиний спосіб подолати культурні, ментальні, економічні відмінності між регіонами," зшити країну ", зберігши її територіальну цілісність і об'єднавши народ ... Ми говоримо про це відкрито, не приховуючи свою позицію і не змінюючи її в залежно від політичної кон'юнктури ", - йдеться в заяві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще