Незважаючи на те, що нинішня українська влада намагається всіляко показати, що пам'ятає і шанує пам'ять Героїв Небесної Сотні, далі номінальних заяв справа, на жаль, не заходить.

Про це порталу "Знай.ua" розповів глава київського осередку громадського руху Миколи Томенка "Рідна країна" Олександр Федоренко.

"Говорячи про події Революції Гідності і ті жертви, які приніс український народ, мимоволі згадуєш про героїв битви під Крутами. І починаєш проводити між ними певні паралелі. Влада, як тоді, так і зараз, намагається прикрити свою некомпетентність тим, що влаштовує пишні і показові свята, які нібито повинні свідчити про те, що вона шанує пам'ять загиблих героїв. При цьому з вчинків представників правлячої еліти чітко видно, що їхні промови - фальшиві", - констатує Федоренко.

За словами громадського діяча, якби наші державні мужі справді хотіли б вшанувати пам'ять героїв, вони би спромоглися знайти винних в загибелі людей і покарали їх.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" вже розповідав про те, що відбувалося в Києві в день пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще