Українець Євген Коноплянка в черговий раз опинився поза заявкою німецького Шальке, який сьогодні поміряється силами з ПАОКом в рамках 1/16 Ліги Європи. Матч починається в 19:00 за Київським часом.

Недавно Знай.ua повідомляв, що Шальке збирається викупити контракт Євгена Коноплняки у Севільї в кінці сезону. Однак на ділі не видно, що в німецькому клубі довіряють нашому земляку. Екс-гравець Дніпра не потрапив до заявки свого клубу на матч чемпіонату Німеччини з Кельном. І ось тепер знову опинився поза протоколом на матч Ліги Європи з греками.

Востаннє 27-річний екс-гравець Дніпра, який перебрався в Німеччину влітку минулого року з Севільї на правах оренди з правом подальшого викупу (цього сезону в його активі шість голів і дві передачі в 22 матчах у всіх турнірах), виходив на поле у першому матчі ПАОКом. У цій грі тренер випустив його на заміну на 79-й хвилині. До речі, тоді німці перемогли - 3:0.

Український півзахисник ПАОКа Євген Шахов, в активі якого 30 матчів і чотири голи за грецький клуб у всіх турнірах, на поєдинок з Шальке потрапив до стартового складу.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, на передматчевій прес-конференції Паулу Фонсека заявив, що попереду на Шахтар чекають важкі 90 хвилин з Сельтою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще