Прокуратура Туреччини завершила розслідування, що стосувалося спроби державного перевороту 15 липня 2016 року.

Про це повідомила агенція "Анадолу".

Згідно з інформацією, прокуратура Стамбула вже передала до суду обвинувальний акт стосовно 24 підозрюваних. До їх числа увійшов пророк Фетуллах Гюлен, який є противником чинного президента держави, а також шість генералів і 17 офіцерів. Відзначається, що дев'ять з них ховаються від правосуддя.

"Прокуратура вимагає засудити 10 обвинувачених до 92 довічних термінів кожного у тюрмі суворого режиму і 174 років позбавлення волі. Решту - щонайменше до трьох довічних ув'язнень і до термінів до 30 років позбавлення волі у в'язниці суворого режиму", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 15 липня прем'єр-міністр Туреччини Біналі Їлдирим заявив про невдалу спробу військового перевороту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще