Диснеївські герої - знову в моді. Цього разу італійський модний дім Gucci використав у своїй новій капсульної колекції улюбленого мультиплікаційного персонажа Дональда Дака.

У лінійці представлені футболки, толстовки, куртки і навіть кеди з легендарним селезнем.

Колекція надійде у продаж разом із основною весняною. Незважаючи на "дитячий" малюнок, ціни на одяг із Дональдом Даком будуть недемократичні - від 990 доларів.

Нагадаємо, модний будинок Gucci заснував у 1921 році модельєр Гуччо Гуччі. Компанія випускає не лише предмети одягу, але й аксесуари, парфумерію і текстиль.

Наразі пост креативного директора бренду займає дизайнер Алессандро Мікеле.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Що стосується буркотливого селезня Дональда, то герою студії Disney цього року "стукнуло" вже 83! А він так само не втрачає актуальності й прихильності публіки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", винуватиця смерті Гуччі вийшла на свободу.