Браузер Google відзначив знаменну подію у сфері науки та присвятив свій черговий дудл "сенсаційному" відкриттю вчених NASA, які заявили 22 лютого про знайдення нової зоряної системи, на якій може існувати життя.

Нагадаємо, вчора відбулась конференція під назвою "Відкриття за межами нашої Сонячної системи", на якій представники американського космічного агентства NASA повідомили про існування Зоряної системи Trappist-1, яка нараховує сім екзоплент, три з яких схожі на нашу та можливо є придатними для життя.

Інтерактивний дудл коротко переповідає наукове відкриття дослідників, та показує, що крім Землі є ще інші планети, які можливо мають усі умови для життя.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у середу, 22 лютого, спеціалісти NASA провели прес-конференцію з астрономами і палеонтологами з усього світу, яку присвятили унікальному відкриттю за межами Сонячної системи. Йшлося про відкриття семи нових екзопланет, які знайшли на орбіті одиночної зірки TRAPPIST-1 - червоного карлика в сузір'ї Водолія. Вони розташовані на відстані 40 світлових років від Землі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще