Правоохоронні органи Малайзії направили запит до Інтерполу у справі розслідування вбивства Кім Чен Нама із проханням оголосити у розшук чотирьох підозрюваних. Відповідні дані оприлюднив керівник місцевої поліції Халід Абу Бакар.

Про це повідомляє Channel News Asia.

За його словами, всі особи являються громадянами Північної Кореї і швидше за все мають безпосереднє відношення до загибелі брата лідера КНДР.

Найближчим часом організують допит другого секретаря посольства. Свідчитиме у справі працівник місцевої авіакомпанії, втім про жодні ордери на арешт поки що не йдеться.

Бакар зазначив, що розслідування організовано згідно усіх законодавчих вимог, які враховують "імунітет" дипломатичних працівників, тому до доведення причетності затримань не передбачиться.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що правоохоронці Куала-Лумпуру заявили, що найближчим часом викличуть на допит трьох підозрюваних у справі вбивства Кім Чен Нама. В цьому переліку зазначені також посадовці, які працюють на даний час у посольстві, серед них: Хен Кван Сона. Представники авівакомпанії, на базі якої було здійснено злочин, також будуть свідчити з цього приводу, але точні дати допиту поки що невідомі.