У столиці на порушенні правил парковки зловили чергового водія, який залишив свого "залізного коня" у дуже невдалому місці.

Відповідний знімок опублікували на сторінці спільноти "Герой парковки" у соціальній мережі facebook.

Цього разу під приціл киян потрапив власник автомобіля марки Toyota з державним номером АА8975РВ. Він припаркував свою "крихітку" прямо на сходинках біля ресторану "Варенична Катюша" на столичній вулиці Сагайдачного. Найцікавіше, що водія абсолютно не хвилює той факт, що автомобіль може комусь заважати.

Користувачі соцмережі теж не змогли залишитися байдужими і одразу ж прокоментували фото.

"Постійно одне й те ж: поц, мудак, дивак і т.д... І ніякої користі! Коли наша поліція буде що-небудь робити з такими виродками? Або влаштовувати їм самосуд?", "А якщо кому не влом - там у "Сільпо" можна купити яйце і на капот... вражень у нього буде на все життя", "Красава, машину купив, а на мізки з правами грошей не вистачило", - написали вони.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", автохам розлютив мешканців столичної Троєщини.