У четвер ввечері, 23 лютого, у Києві сталася масштабна аварія з водієм-втікачем.

Про це повідомив портал "Сегодня".

Згідно з інформацією, дорожньо-транспортна пригода сталася на столичній вулиці Борщагівській.

Нетверезий водій автомобіля марки Volkswagen на швидкості влетів у ВАЗ. Машину відкинуло в замет. Після цього порушник втік з місця події.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", на столичній вулиці Пироговський шлях автомобіль марки Mercedes зіткнувся з легковиком Renault. У результаті дорожно-транспортної пригоди постраждали люди. На місці аварії працювали патрульні та медики швидкої допомоги.

22 лютого на перехресті столичних вулиць Драйзера і Маяковського водій Mitsubishi Pajero, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив тролейбус, що рухався по головній. Пасажири громадського транспорту отримали незначні травми. Відомо, що водій позашляховика перебував у нетверезому стані.