Росія може відкрито вторгнутися в Україну і перекинути потужне озброєння терористам "Л/ДНР" ще до визнання псевдореспублік.

Про це повідомив депутат Державної думи РФ В'ячеслав Ніконов в ефірі одного з пропагандистських каналів. Він сказав, що визнання "паспортів" терористів - це не єдиний крок, на який наважиться Кремль.

Депутат заявив, що Росія готова відкрито надавати допомогу бойовикам. У студії в цей час вигукнули, що Кремль "вже і так це робить". Ніконов додав, що сепаратистам відправлять озброєння для забезпечення суверенітету "республік".

"Маю на увазі і ті системи озброєння, яких у "республік" не може бути, тому що там немає російської військової допомоги. Крім того, справді можлива поява там якихось... можуть наврочити і там можуть з'явитися якісь там російські... добровольці у великій кількості, більш серйозні добровольці, ніж ті, які там є", - підкреслив російський депутат.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, кремлівські куратори вже підшукують заміну ватажкові "ДНР" Олександру Захарченку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще