Дисциплінарний комітет ФІФА дав Дніпру останню відстрочку у справі про виплату боргу перед агентом Гінесом Карвахалем Сельєрі, який представляв інтереси тренерського штабу Хуанде Рамоса.

Засідання комітету відбулося 31 січня, на ньому було вирішено надати дніпровського клубу ще 90 днів для погашення боргу.

Згідно з рішенням, у разі несплати боргу Дніпро буде переведений в першу лігу. Зниження відбудеться автоматично без подальшого розгляду дисциплінарного комітету, якщо агент повідомить, що виплати не відбулися і потребує пониження в класі.

ФІФА вже попереджала Дніпро про переведення в першу лігу, попереднє рішення зобов'язувало клуб виплатити гроші до 18 січня, але воно не було виконано.

Через борги цього сезону клуб, який належить Ігорю Коломойському, вже був позбавлений 12 очок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наразі команда посідає передостаннє місце в турнірній таблиці з 6 очками.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Фонсека оригінально подякував вболівальникам за підтримку.