Один з прес-аташе збірної України Микола Васильков, який навчався в одній школі з Андрієм Шевченком, відкрив подробиці перебування наставника нашої національної команди в Харкові на матчі Шахтар - Сельта (0:2).
Васильков, зокрема, так змалював ситуацію: "Гра Шахтар - Сельта для нас у збірній України стала першим відповідальним переглядом кандидатів у національну команду. Порахуйте самі — на полі були П'ятов, Ордець, Ракицький, Коваленко, Малишев, Степаненко, плюс Борячок, а ще попереду в Шахтаря бігав Бланко-Лещук, який прагне виступати за збірну України, і всю гру відіграв Марлос, якого до збірної сватає вся наша преса. Цього мало, в ложі стадіону Металіст до Андрія Шевченка приєдналися Анатолій Тимощук та В'ячеслав Шевчук, колишні "шахтарі" і знамениті українські збірники.

Цей вечір приніс розчарування результатом, проте й дав підстави для роздумів та побудови планів. Після вильоту Шахтаря з Ліги Європи стало можливим коригування 22-го туру чемпіонату, що дасть два додаткові дні на підготовку команди до поєдинку в Хорватії. Чи не вперше ми побачили взаємодію на полі двох опорних півзахисників збірної та Шахтаря Малишева і Степаненка. А ще виникли популярні запитання. Перше, чи наважаться два легіонери Шахтаря прийняти українське громадянство? І друге, чи не прагне Анатолій Тимощук повернутися до збірної?"

Також Микола зробив кілька світлин з президентської ложі.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що молодий голкіпер узяв номер Шовковського.