За підсумками виступу в сезоні-2016/17 українські клуби набрали найменший коефіцієнт за останні дев'ять єврокубкових сезонів.

Загалом Шахтар, Динамо, Зоря, Олександрія і Ворскла принесли Україні коефіцієнт 5,500. У попередній раз з гіршим підсумковим результатом представники України фінішували в далекому сезоні-2007/08, коли набрали 4,875.

Відзначимо, що в попередні чотири сезони Україна не опускалася нижче позначки 7,833, а в сезоні-2014/15 дісталася до 10,000.

У таблиці коефіцієнтів УЄФА Україна залишається на восьмому місці з солідним відривом від Бельгії, яка, правда, зберегла ще трьох представників в єврокубках.

Нагадаємо, Олександрія і Ворскла не пройшли кваліфікацію Ліги Європи, Зоря не зуміла подолати груповий етап ЛЄ, а Динамо - групову стадію Ліги чемпіонів. Шахтар програв Сельті в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, прес-аташе збірної поділився світлинами з президентської ложі.